full screen background image

Propunerea săptămânii 25 SEPTEMBRIE – 1 OCTOMBRIE

Viva FM propune, tu alegi!

Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi va intra în playlistul Viva FM!

 

  • IRIS – Poți Spune Orice

Trupa IRIS a lansat primul single în noua formulă, anunțată de Nelu Dumitrescu, membru fondator al trupei. Piesa se numește “Poți Spune Orice”, va face parte de pe următorul album, așteptat anul viitor și a fost lansată, în exclusivitate, la VIVA FM. Într-o declarație pentru postul nostru de radio, Nelu Dumitrescu a precizat: “Este foarte multă muncă să fondezi și să susții o formație precum IRIS. Tot ce a făcut trupa IRIS până acum a fost pe munca mea de manager și șef de trupă. Am bătut și eu la tobe ca și ceilalți. Dintr-o dată a apărut nebunia asta de a trage numele de IRIS în mizerie și în praf. Nu se poate întâmpla nimic, în muzică e ca și în sport, unii vin, alții pleacă, dar nu poți să pleci cu brandul, nu pot exista două trupe IRIS. Astăzi lansăm noua piesă și sunt foarte fericit să spun că VIVA FM este primul radio care o va difuza”. Pentru formația IRIS urmează aniversarea a 40 de ani de activitate și o serie de turnee de promovare, ce vor împleti hiturile celor 40 de ani de activitate cu piesele de pe noul album. Dacă vrei să reasculți piesa, voteaz-o iar ea va intra în playlist-ul VIVA FM

  • JASON DERULO – If I’m Lucky

Jason Derulo a lansat piesa “If I’m Lucky”, ce va face parte de pe cel de-al patrulea album al artistului (777). Artistul a povestit că “If I’m Lucky” este o poveste inspirată dintr-o despărțire și poate fi considerată un imn al tuturor persoanelor care suferă din dragoste. Partea vizuală s-a concretizat într-un videoclip oficial, lansat în urmă cu doar câteva zile în stilul Bonnie & Clide, dar și un videoclip “de pregătire” în care artistul s-a transformat într-un vampir cu o coregrafie inspirată de Michael Jackson. Jason Derulo a avut succes toată vara cu piesa „Swalla” și pregătește o lansare inedită pentru viitorul album, astfel că poate ajunge și în playlist-ul VIVA FM, dacă primește voturile necesare.

 

  • ROD STEWART FT. DNCE – Da Ya Think I’m Sexy

Cântărețul britanic Rod Stewart a adus în atenția publicului o colaborare total neașteptată și în care a fost cooptată trupa americană de funk-pop și dance rock DNCE. Vorbim despre piesa “Da Ya Think I’m Sexy” un remake după hitul lui Rod Stewart din 1978, cu același nume. Dacă noua abordare a piesei ar putea să ajungă la fel de populară ca varianta originală rămâne de văzut, cert este că piesa poate intra în playlist-ul nostru, dacă este votată.

Votează melodia preferată!

comments

comments