full screen background image

Trafic rutier oprit temporar pe podul Calafat – Vidin, pentru lucrări de reparație

Circulația rutieră pe podul Calafat – Vidin va fi întreruptă pentru lucrări de întreținere și reparație, luni, 25 septembrie, între orele 13,00 – 15,00 și joi, 28 septembrie, între orele 13,00 – 15,00, au anunțat vineri reprezentanții Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră (ITPF) Giurgiu.

”În intervalele specificate, autovehiculele vor fi oprite în zonele adiacente Punctului de Trecere a Frontierei Calafat, până la momentul reluării traficului. (…) Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu ține permanent legătura cu autoritățile bulgare și a dispus toate măsurile aflate în competență, astfel încât la ridicarea restricției controlul de frontieră să se desfășoare fluent și operativ”, se arată într-un comunicat de presă remis de ITPF Giurgiu.

Participanții la traficul transfrontalier sunt sfătuiți să folosească toate punctele de frontieră deschise la granița cu Bulgaria și să consulte aplicația ”Trafic Online” disponibilă pe site-ul www.politiadefrontiera.ro, care prezintă o medie a timpilor de așteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei pentru anumite intervale de timp. Timpii de așteptare sunt actualizați în timp real, fapt ce ajută utilizatorul să-și reconfigureze traseul către un punct de frontieră ce înregistrează valori de trafic scăzute.

AGERPRES

ARTICOLE ASEMANATOARE

comments

comments
Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza