full screen background image

Țigări de contrabandă de 120.000 de lei, găsite de polițiștii de frontieră din Vicovu de Sus într-o maşină abandonată

În această noapte, în jurul orei 02.30, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorul P.F. Vicovu de Sus, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au descoperit, abandonat în apropierea frontierei de stat, un autoturism de teren, marca Mitsubishi Shogun, fără numere de înmatriculare, în interiorul căruia se afla o cantitate mare de țigări.

În urma celor constatate, s-a luat măsura conducerii autoturismului și țigărilor la sediul S.P.F. Vicovu de Sus, unde în urma inventarierii a rezultat cantitatea de 10.176 de pachete cu țigări, de diferite mărci, de proveniență ucraineană.

În cauză se efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, iar în continuare se fac verificări în vederea identificării tuturor persoanelor implicate şi a documentării întregii activități infracționale.

Întreaga cantitate de țigări în valoare de 119.059 lei a fost ridicată în vederea confiscării, iar autoturismul, în valoare de 4.500 de lei, folosit în activitatea infracțională, a fost indisponibilizat la sediul sectorului în vederea continuării cercetărilor.

comments

comments
Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza