full screen background image

Mii de suceveni au participat la evenimentul “Simfonii de toamnă”

Câteva mii de suceveni au asistat aseară, pe esplanada Casei de Cultură la “Simfonii de toamnă”, eveniment organizat de Rotary Club Suceava – Bucovina. Artiștii

Managerul de proiect al evenimentului, DAN CUȘNIR, a reamintit că evenimentul este unul caritabil.

Sucevenii au petrecut o memorabila seară de toamnă în compania renumiţilor artişti de la FILARMONICA MOLDOVA din Iaşi, artişti care au intrepretat arii celebre de muzica clasică.

Oraşul Suceava a vibrat, pentru câteva ore, sub bagheta dirijorilor Bogdan Chiroşcă şi Doru Morariu, iar orchestra şi corul au reunit 140 de artişti de elită, pe Esplanada Casei de Cultură a Sucevei.

În premieră, în acest an, manifestarea “Simfonii de Toamnă” a avut un președinte onorific, în persoana neurochirurgului sucevean Vasile Ciubotaru, doctor în științe medicale.

Evenimentul a avut ca proiect social colectarea de fonduri în vederea achiziționării unui microbuz special pentru transportul copiilor cu dizabilități de la Centrul “Blijdorp” din Suceava.

„Acest eveniment a ajuns de la statutul de proiect la statutul de eveniment datorită superbului public, datorită sucevenilor care s-au regăsit în ceea ce am adus pe scenă şi ne-au determinat să fim mai buni astăzi decât ieri şi mai buni mâine decât astăzi. Ne bucură foarte mult că toamna la Suceava este acum asociată cu Simfoniile. Trăim cu convingerea că, oricât de mult am încerca să facem pentru comunitatea din Suceava, nu este suficient, aceasta merită întotdeauna mai mult decât ceea ce putem noi face. Mulţumim pentru susţinere, Suceava!”, a transmis Dan Ioan Cuşnir, managerul proiectului „Simfonii de toamnă”.

Clubul Rotary este o organizaţie a oamenilor de afaceri şi a reprezentanţilor diferitelor profesii, care asigură servicii umanitare, promovează standarde etice înalte în toate domeniile de activitate şi stimulează relaţiile de bună înţelegere între membrii comunității.

comments

comments