full screen background image

TRUPA IRIS LANSEAZĂ NOUL SINGLE, ÎN EXCLUSIVITATE LA VIVA FM

Viva FM oferă astăzi, în exclusivitate ascultătorilor prima piesă de pe primul album al trupei IRIS, în noua sa componență. Intitulată ”Poți spune orice”, piesa aduce un suflu nou trupei care va continua să concerteze sub numele de IRIS fără solistul Cristi Minculescu. Nelu Dumitrescu, membrul fondator al trupei, a fost în direct în această dimineață la Viva FM și a prefațat lansarea noului single.

”Din 1975 până astăzi, foarte mulți artiști mari au trecut prin trupa IRIS. Unii s-au format, unii au rămas, alții nu. Ne-am lansat, am avut concerte extraordinare, l-am avut chiar și pe Dan Bitman în trupă. Este foarte multă muncă să fondezi și să susții o formație precum IRIS. Tot ce a făcut trupa IRIS până acum a fost pe munca mea de manager și șef de trupă. Am bătut și eu la tobe ca și ceilalți. Dintr-o dată a apărut nebunia asta de a trage numele de IRIS în mizerie și în praf. Nu se poate întâmpla nimic, în muzică e ca și în sport, unii vin, alții pleacă, dar nu poți să pleci cu brandul, nu pot exista două trupe IRIS. Astăzi lansăm noua piesă și sunt foarte fericit să spun că VIVA FM este primul radio care o va difuza”, a declarat Nelu Dumitrescu, în exclusivitate la VIVA FM.

Pentru formația IRIS urmează aniversarea a 40 de ani de activitate, pe data de 27 octombrie, în cadrul unui concert cu o durata de peste două ore, la București. Anul viitor urmează lansarea noului album, cu foarte multe surprize pentru fanii formației.

Turneele de promovare vor împleti hiturile celor 40 de ani activitate cu piesele cuprinse în noul album, într-o componență ce îi are în prim-plan pe membrii consacrați Nelu Dumitrescu (tobe, membru fondator al trupei), Nuțu Olteanu (chitară, membru fondator al trupei) și Relu Marin (claviaturi) cărora li s-au alăturat muzicienii Costi Sandu (voce), Alin Moise (chitară), George Costinescu (chitară bass) şi Cristi Dumitrescu (tobe).

Evenimentul lansării noii melodii marchează împlinirea a 40 de ani din momentul lansării oficiale a trupei IRIS, însă trupa a început să încânte publicul încă din anul 1975. Ultimul album IRIS a fost lansat în anul 2012, iar după această pauză în care trupa a scos doar single-uri, revine în atenția pieței muzicale cu acest nou album care include piesa „Pot spune orice”.

comments

comments