full screen background image

„Ziua Naţională a Contabilului Român”, celebrată şi la Suceava

Cu prilejul zilei de 21 septembrie – „Ziua Naţională a Contabilului Român”, Consiliul Filialei Suceava a Corpului Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România (CECCAR), organizează, începând cu orele 14:30, la Salonul Regal al Complexului Zamca din Suceava, manifestări ocazionate de acest eveniment.

Printre altele, ziua de sărbătoare va cuprinde “Topul Local al celor mai bune societăţi membre CECCAR, filiala Suceava” şi o ceremonie de acordare a unor distincţii de merit.

Cei prezenţi vor avea ocazia să se întâlnească şi cu reprezentanţii instituţiilor statului din judeţ, oameni de afaceri şi colegi, având oportunitatea de a face un schimb de informaţii util şi constructiv..

“Ziua de 21 septembrie este ziua echilibrului, a echinocţiului, când ziua este egală cu noaptea şi marchează începutul zodiei Balanţa. Profesia contabilă este despre echilibru, despre egalitatea perfectă, despre integritate şi, în finakl, despre un partener de încredere pe care să puteţi conta. Este o sărbătoare a noastră, la care vă aşteptăm cu drag!”, transmite Luminiţa-Paula Chihai, preşedintele CECCAR Suceava.

Programul manifestării:

14.30 – Primirea şi înregistrarea participanţilor

15.00 – Mesaje ale reprezentanţilor instituţiilor şi autorităţilor publice şi ai mediului de afaceri
– Panel de discuţii: “Profesia contabilă – azi şi în viitor”
– Topul Local al celor mai bune societăţi membre ale filialei
– Ceremonia de acordare a unor distincţii de merit
– Socializare, relaţionare, networking.

comments

comments