full screen background image

Dragnea: Nu se pune problema unei remanieri guvernamentale

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri că, din punctul său de vedere, nu se pune problema unei remanieri guvernamentale în această perioadă.

“Din punctul meu de vedere, nu se poate pune problema unei remanieri în această perioadă. Evaluarea miniștrilor (care va fi făcută săptămâna viitoare — n.r.) se face exact așa cum s-a făcut și evaluarea precedentă: pe ministere, pe program de guvernare, pe acțiuni, pe măsuri și pe respectarea lor”, a precizat Dragnea, la Palatul Parlamentului, întrebat dacă este cazul unei remanieri guvernamentale.

El a adăugat că s-au recuperat foarte multe întârzieri la nivel de ministere iar lucrurile arată bine.

“E o schimbare totală, sunt foarte multe recuperări, s-au recuperat foarte multe întârzieri, lucrurile arată bine, dar o evaluare este necesară. O să facem una și acum și la sfârșitul anului, pentru a și da posibilitatea Guvernului să spună ce s-a făcut, pentru a vedea și colegii de partid care au fost progresele înregistrate, cum stăm și la ce ne așteptăm pentru finalul anului viitor. Eu nu voi face nicio propunere de remaniere la acest Comitet Executiv”, a afirmat Dragnea.

Întrebat dacă ministrul Educației, Liviu Pop, a făcut erori sau greșeli, liderul PSD a răspuns că orice comunicare greșită poate produce defecțiuni majore și tulburări în societate.

“Orice comunicare greșită poate produce defecțiuni majore, poate produce tulburări în societate, poate produce confuzii în societate și nemulțumiri. Sper că în ultima perioadă au înțeles că nu e o joacă comunicarea, nu e un moft și nu e un motiv mic sau neimportant de a nu se lua în discuție atitudinea unui membru de partid. O comunicare constant proastă, făcută alandala induce un sentiment de neîncredere în rândul populației care este esențial pentru stabilitatea Guvernului”, a completat Dragnea.

AGERPRES

comments

comments