full screen background image

Dosare penale pentru şoferi prinşi conducând băuţi în Todirești şi Sadova

Marţi, la ora 23.50, o patrulă din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Dărmăneşti a oprit pentru control, pe DJ 178A, din comuna Todirești, autoturismul condus de un localnic, de 65 de ani.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În această noapte, la ora 01.09, o patrulă din cadrul Secţiei 11 Poliție Rurală Pojorâta a oprit pentru control, pe DC Todirești, autoturismul condus de un localnic, de 56 de ani.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauze s-au întocmit dosare penale, sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce vor fi soluționate procedural.

comments

comments