full screen background image

Hai să facem copiii să zâmbească și să se bucure de școală!

Începutul de an școlar aduce zâmbete pe fețele copiilor și multe emoții pozitive. Sunetul primului clopoțel anunță începutul de școală. Ghiozdanele sunt pregătite pentru un an plin de noi experiențe, revederea prietenilor de la școală este mult așteptată, iar părinții sunt la fel de nerăbdători să își vadă micuții crescând. Există, însă, copii care, oricât de mult și-ar dori să învețe, nu au această șansă. Există copii care nu au o familie și nici cele necesare pentru a studia. Acești copii sunt mai puțin norocoși decât ceilalți și au nevoie de ajutorul nostru pentru a merge la școală.

Centrul de Plasament de Tip Familial “Colţ Alb”, instituţie din cadrul Serviciilor Multifuncţionale de Tip Rezidenţial Suceava, asigură condiţii apropiate de mediul familial pentru 15 copii şi tineri aflaţi în dificultate. La “Colţ Alb”, copiii beneficiază şi de activităţi extraşcolare, vizite la obiectivele turistice şi culturale din judeţ, activităţi de recreere, excursii, ieşiri periodice în aer liber, participarea la slujbe religioase, pregătire specială pentru examenul de bacalaureat, tabere la mare şi la munte, dar şi activităţi de voluntariat, susţinute de reprezentanţii unor fundaţii.

Centrul de Plasament de Tip Familial “Colţ Alb” are drept obiectiv furnizarea şi asigurarea accesului copiilor şi tinerilor pe o perioadă nedeterminată la găzduire, îngrijire, educaţie şi pregătire în vederea reintegrării şi integrării familiale şi socio-profesionale.

În sprijinul campaniei vin Carrefour Suceava, Lidana Suceava, CAR Învăţământ Fălticeni şi RECREX. Împreună, noi putem ajuta acești copii să meargă la școală. Dacă vrei să contribui la bucuria unui copil de a merge la școală, oferă-i o șansă. Donează jucării, hăinuțe, rechizite, accesorii – oricare dintre acestea reprezintă un plus de emoție în viața lor.

Tu când ai făcut ultima faptă bună? Implică-te, dăruiește, schimbă viața acestor copii! Te așteptăm la sediul Viva FM din Suceava, pe strada Mărășești, nr. 18, etaj 1, parcare MPO, dacă vrei să donezi lucruri pentru copiii din Centrul de Plasament “Colţ Alb”.

Hai să facem copiii să zâmbească și să se bucure de școală!

comments

comments