full screen background image

Campania ECOTIC „Orașe Curate” a luat startul în Rădăuți

Pe 18 septembrie, „Orașe Curate”, campania națională ECOTIC dedicată colectării electricelor și electronicelor uzate din mediul urban, a luat startul și în Rădăuți.

Campania va încuraja locuitorii să vină și să predea corect echipamentele electrice și electronice uzate la centrul de colectare local.

Organizația ECOTIC, în parteneriat cu Primăria Municipiului Rădăuți și Servicii Comunale Rădăuți, continuă campania „Orașe Curate”.

După trecerea prin Botoșani, Filiași, Târgu Mureș, Dorohoi, Brăila, Piatra Neamț, Galați, Bragadiru și Motru, între 18 – 23 septembrie 2017, locuitorii din Rădăuți vor fi informați și încurajați să devină conștienți de problema deșeurilor de echipamente electrice și electronice (DEEE) și de necesitatea de a le preda corect spre reciclare.

Astfel, în perioada campaniei, orice locuitor din Rădăuți care va preda un deșeu de minim 5kg cumulate la punctul de colectare local, amplasat pe Strada 1 Mai, nr. 4-6, va primi un premiu instant.

Programul de funcționare al punctului de colectare din Rădăuți este de luni până vineri, între orele 8:00 – 15:00.

Campania din Rădăuți continuă, în anul 2017, programul național „Orașe Curate”, un program itinerant al Organizației ECOTIC, dedicat colectării DEEE în mediul urban.

Pentru mai multe detalii: www.ecotic.ro.

ECOTIC este o organizație colectivă nonprofit care gestionează deșeurile de echipamente electrice și electronice (DEEE) în numele a peste 600 de producători și importatori afiliați. ECOTIC asigură și supervizează întregul proces de preluare, transport, dezmembrare și reciclare astfel încât, la final, DEEE să nu mai reprezinte un pericol. Peste 100.000 tone DEEE au fost gestionate în sistemul ECOTIC, în cei 10 ani de activitate. Consultanța promptă și specializată oferită producătorilor de echipamente electrice, baterii și acumulatori este un element definitoriu al ECOTIC. Mai multe detalii gasiți pe www.ecotic.ro, pe pagina de Facebook dedicată Organizației ECOTIC, precum și pe pagina LinkedIn a Organizatiei ECOTIC.

comments

comments
Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza