full screen background image

23 de “păcănele” şi o tonă de alcool confiscate, după 6 percheziţii pe raza judeţului

La această oră, poliţiştii din Suceava efectuează 6 percheziţii domiciliare la persoane bănuite de infracțiuni economice, în domeniul jocurilor de noroc. Până la acest moment, polițiștii au ridicat 23 de aparate tip slot-machine și au confiscat o tonă de alcool de contrabandă și peste 1.000 de țigarete.

La data de 19 septembrie, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Suceava desfășoară 6 percheziții domiciliare, în cadrul unui dosar penal, având ca obiect infracţiuni şi acte ilicite prevăzute de O.U.G. 77/2009 privind exploatarea jocurilor de noroc.

Percheziţiile sunt efectuate la persoane fizice şi juridice, de pe raza judeţului Suceava, atât în mediul urban cât şi rural, în baza autorizaţiilor emise de Judecătoria Rădăuţi.

Până în prezent, în urma derulării celor 6 percheziţii, au fost ridicate spre confiscare 23 de aparte tip slot – machine, polițiștii confiscând și o tonă de băuturi alcoolice, dar și peste 1.000 de țigarete de contrabandă.

De asemenea, 3 persoane bănuite de săvârşirea unor infracţiuni la regimul de autorizare şi funcţionare a aparatelor de joc tip slot – machine vor fi conduse la sediul poliției, pentru audieri.

La activități participă și luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale și jandarmi.

Totodată, polițiștii beneficiază de sprijinul de specialitate al lucrătorilor din cadrul Oficiului Naţional Pentru Jocuri de Noroc, urmând a fi stabilit astfel şi prejudiciul cauzat bugetului de stat prin funcţionarea neautorizată a acestor aparate.

comments

comments
Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza