full screen background image

Workshop-ul “Publishing Digital”, la Camera de Comerţ şi Industrie Suceava

Camera de Comerţ şi Industrie Suceava organizează, sâmbătă, 23 septembrie, începând cu ora 9.30, workshop-ul “Publishing Digital”.

Manifestarea va fi susţinută de Iuliana Alexa, redactor şef al revistei “Psychologies” şi manager al agenţiei de publishing digital “Contentup”, în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie Suceava.

Workshop-ul “Publishing Digital” va cuprinde o sesiune de prezentare, având următoarele teme: “De ce să ai un site bine aspectat din punct de vedere conținut”, “Mecanismele mesajelor virale pe internet”, “Cum creezi emoție și legătură afectivă cu clienții tăi”, “Cum să fie scrise textele tale de pe site / blog” şi “Ce ne facem dacă e prea mult conținut publicat pe nișa respectivă (modă, distribuție de produse etc)?”.

Va fi organizat şi un atelier de lucru – “Aplicaţii practice: Ce fel de blog să-mi fac şi cum să-l populez cu conținut?”.

“Ai o afacere și nu știi cum să o promovezi? Cum să devină mai vizibilă? Bugetul tău de marketing nu e foarte generos? Soluția e să te promovezi digital, pe Facebook sau pe alte rețele sociale, nu-I așa?

Adevărat. Însă, pentru ca mesajul tău să ajungă la cât mai mulți, e nevoie de încă ceva: e nevoie de conținut, de un site sau un blog cu un conținut de calitate și de interes, un conținut care să genereze engagement!

Cum faci așa ceva? Vino la cursul ținut de Iuliana Alexa și află cum poți scrie bine online, ca să devii vizibil.”, transmit reprezentanţii CCI Suceava.

Înscrierile la workshop se realizează prin transmiterea talonului de participare, prin email sau fax la următoarele date de contact: Str. Universității, nr. 15-17, Suceava RO, Tel. +40 230 521 506, Fax: +40 230 520 099, E-mail: office@ccisuceava.ro; Web: www.ccisv.ro.

Amănunte suplimentare puteţi obţine la telefon 0230 521 506.

Participarea este gratuită!

comments

comments