full screen background image

Propunerea săptămânii 18 – 24 SEPTEMBRIE

Viva FM propune, tu alegi!

Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi va intra în playlistul Viva FM!

 

  • CHASE AND STATUS FT. EMELI SANDE – Love Me More

Trupa britanică Chase and Status revine în atenția noastră odată cu lansarea unei alte piese extrase de pe albumul “Tribute”. “Love Me More” este o colaborare cu binecunoscuta Emeli Sande, care se dovedește a fi o piesă cu un mesaj motivațional extrem de puternic. Noțiunea de încredere în propria persoană este transmisă atât prin versuri efervescente cât și prin intermediul unui videoclip cu energie debordantă. Dacă vă doriți o nouă doză de pozitivism în playlist-ul nostru, votați piesa iar aceasta se va auzi de săptămâna viitoare pe frecvențele VIVA FM.

  • TAXI FT. DELIA – Inadaptat

Noua colaborare dintre trupa Taxi și Delia este un manifest despre vremurile și societatea în care trăim. Nonconformistul proiect s-a materializat prin intermediul piesei “Inadaptat”, compusă de solistul trupei Taxi, Dan Teodorescu. Acesta declara că noua colaborare cu Delia a fost extraordinară, asemenea celei de acum mai bine de un an și că, referitor la piesă nu poate spune decât că “pentru prima oară în 18 ani am folosit un cuvânt vulgar. Acum regret. Regret că n-am folosit mai multe”. Dacă acestă colaborare ar trebui să ajungă în playlist-ul nostru, votează în consecință.

 

  • THIRTY SECONDS TO MARS – Walk On Water​

După o pauză de aproape patru ani, trupa Thirty Seconds to Mars a lansat primul single de pe albumul de studio cu numărul cinci. “Walk On Water” a fost lansată după o săptămână de teasing și a beneficiat și de o reprezentație live pe măsură, chiar pe scena premiilor MTV Video Music Awards din acest an. Single-ul “Walk On Water” este, așa cum descrie chiar solistul Jared Leto, “o piesă pentru fiecare om, despre libertate, persistență, schimbare și despre curajul de a lupta pentru propriile credințe”. Dacă acest îndemn plin de optimism v-a captat atenția, puteți vota piesa iar ea va intra în playlist-ul VIVA FM.

Votează melodia preferată!

comments

comments