full screen background image

Contribuabilii ieșeni pot primi clarificări referitoare la noutățile legislative din domeniul fiscal

Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Iași organizează în ziua de marți, 19 septembrie 2017, ora 10.00, la sediul instituției din municipiul Iași, str. Anastasie PANU nr. 26, în sala de ședințe de la etajul 1, o întâlnire dedicata contribuabililor persoane fizice și juridice pentru a oferi clarificări și îndrumări referitoare la:

1. Impozitarea veniturilor din drepturi de proprietate intelectuală și contracte civile;

2. Principalele modificări aduse prin legea nr. 177 / 2017 privind aprobarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 3 / 2017 pentru modificarea și completarea Legii nr. 227 / 2015 privind Codul Fiscal;

3. Ordonanța Guvernului nr. 23/2017 privind plata defalcată a TVA

“Contribuabilii interesați pot afla data, locul de desfășurare a întâlnirii și subiectele puse în dezbatere prin accesarea listei disponibile pe site-ul www.anaf.ro/InfoPublice, la următorul link: https://static.anaf.ro/static/10/Anaf/Informatii_R/intalniri.htm, sau prin intermediul CallCenter-ului, apelând numărul de telefon: +4 031 403 91 60.

Pentru participarea la întâlnirile organizate la sediile unităților fiscale, contribuabilii se pot programa prin intermediul ”Formularului de Contact” de pe site-ul Agenției, accesând următorul link: https://www.anaf.ro/asistpublic/.

Le recomandăm contribuabililor care doresc să adreseze întrebări reprezentanților noștri să le transmită odată cu solicitarea de programare.”, precizează Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Iași.

comments

comments