full screen background image

Adrian Stoleru: Academia „Tineri de Succes” este o experiență completă, care îi ajută pe tineri să înțelegă ce vor să facă în viață și cum poți ajunge acolo!

Alături de Iulia s-a aflat, la Viva Cafe, Adrian Stoleru, fondatorul Școlii de vară Suceava și managerul Asociației / Clubului „Tineri de Succes” Suceava.

„Tineri de Succes” este o organizaţie non-profit, non-guvernamentală, înfiinţată în anul 2012, care creează programe educaţionale, informale şi non-formale ce se adresează celor care doresc să-şi dezvolte competenţele necesare obţinerii SUCCES-ului în viaţă, atât pe plan personal, profesional, cât şi familial.

”Scopul Asociației ,,Tineri de Succes” este a forma competențe profesionale, de a promova vocaţia, acţiunea şi rezultatele deosebite obţinute în toate domeniile vieţii, excelenţa în educaţie şi de a facilita accesul tinerilor la cunoaştere şi auto-perfecţionare” a menționat Adrian Stoleru.

„Tinerii de SUCCES sunt creativi, entuziaști, serioși și responsabili. Ei vor să-și testeze cunoștințele prin acțiuni concrete și să se bucure de propriile realizări. În cadrul evenimentelor noastre, participanții la seminariile Academiei TINERI DE SUCCES sunt în egală măsură co-organizatori, coordonatori și lideri”, a mai spus Adrian.

Ascultați interviul integral, mai jos:

ARTICOLE ASEMANATOARE

comments

comments
Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza