full screen background image

Premierul Tudose, întâlniri cu reprezentanții FMI și ai Băncii Mondiale, la Palatul Victoria

Premierul Mihai Tudose s-a întâlnit, marți, la Palatul Victoria, cu reprezentanți ai Fondului Monetar Internațional (FMI), au declarat, pentru AGERPRES, surse guvernamentale.

Conform surselor citate, tot la sediul Guvernului Tudose are o întâlnire și cu reprezentanți ai Băncii Mondiale.

Întâlnirile au loc în contextul în care Executivul pregătește rectificarea bugetară, care ar urma să aibă loc pe 20 septembrie, după cum a anunțat vicepremierul Marcel Ciolacu.

“Până pe 5 septembrie avem proiecția bugetului pe 2018, între 5 și 7 septembrie în sediul din Victoria echipa premierului va lucra cu echipa de la Ministerul Finanțelor, va începe să lucreze atât pe buget, cât și pe rectificare. Între 7 și 10 septembrie fiecare ministru va avea întâlniri individuale cu ministrul Finanțelor și echipa de la Finanțe și vom stabili cifrele și în jur de 20 septembrie vom avea rectificarea bugetară”, a declarat Ciolacu, pe 25 august, la Neptun.

Totodată, Executivul pregătește proiectul legii bugetului de stat, care ar urma să fie transmis Parlamentului în luna noiembrie.

“Proiectul legii bugetului de stat va fi elaborat și transmis în timp Parlamentului, în luna noiembrie, pentru a începe anul viitor cu bugetul aprobat”, a declarat prim-ministrul Mihai Tudose, luni în plenul Parlamentului, la “Ora premierului”.

AGERPRES

comments

comments