full screen background image

Un nou an școlar, un nou ghiozdan!

Noul an școlar aduce emoții atât pentru copii, cât și pentru părinți. Sunetul clopoțelului este inconfundabil mai ales pentru școlarii care trec pragul școlii pentru prima dată. „Un nou an, un nou ghiozdan” este o campanie  desfășurată de Viva FM, împreună cu C.A.R. Învățământ Fălticeni, librăriile Lidana și Recrex. Campania își propune să premieze 10 elevi în prima săptămână de școală, pentru ca aceștia să înceapă programul de studiu cu zâmbetul pe buze.

Partenerii campaniei, C.A.R. Învățământ Fălticeni, librăriile Lidana și Recrex pun la dispoziție 10 ghiozdane, complet echipate cu cele necesare unor studii de calitate, pentru 10 ascultători Radio Viva FM, din județul Suceava.

Așadar, noul an școlar vine cu surprize pentru micii noștri ascultători. Dacă ești conștiincios, asculți Viva FM pe frecvențele 93,7 FM în Suceava, 90,1 FM în Rădăuți și 97,8 FM în Fălticeni, trimiți SMS la numărul cu tarif normal 0737 500 300, cu textul „un nou ghiozdan”, în perioada 11-15 septembrie, poți fi câștigătorul unui ghiozdan gata pregătit de școală.

Dacă nu ești școlar, dar vrei să faci o surpriză unui elev, regulamentul este același.

În prima săptămână de școală, în perioada 11-15 septembrie, în emisiunile „Dimineți Animate” și „Viva Cafe”, zilnic vor fi extrași, prin tragere la sorți, câte doi câștigători. Ghiozdanele complet echipate sunt oferite de partenerii campaniei: RECREX România – Gestionar de daune Carte Verde și reprezentant de despăgubiri, C.A.R. învățământ Fălticeni – împrumuturi pentru salariați și pensionari din întreg județul Suceava și librăriile Lidana din Câmpulung Moldovenesc  și Suceava.

Începe școala în forță, ascultă Viva FM, iar noi te premiem!

 

comments

comments