full screen background image

Razii organizate de poliţişti în zona discotecilor din Fălticeni şi Adâncata

Siguranţa stradală este o prioritate pentru poliţiştii suceveni. În fiecare week-end poliţiştii acţionează cu efective sporite pentru menţinerea climatului de ordine şi linişte publică, având în vedere că în aceste perioade se organizează diferite evenimente la care participă un număr sporit de persoane.

În urma analizelor efectuate, în acest week-end poliţiştii au desfăşurat două razii în zone în care au fost identificaţi anumiţi factori de risc infracţional, peste 50 de poliţişti participând la acţiunile derulate în municipiul Fălticeni şi zona arondată dar şi pe raza Secţiei de poliţie Rurală Adâncata.

Acţiunile au fost concentrate în noaptea de 2 spre 3 septembrie 2017, fiind desfăşurate în special în zona discotecilor şi unităţilor de alimentaţie publică pentru prevenirea infracţiunilor cu violenţă dar şi pe drumurile publice care duc spre aceste unităţi, pentru identificarea celor care încalcă legislaţia rutieră.

În urma organizării acţiunilor nu au fost înregistrate agresiuni, fapte cu violenţă, acte de tulburare a ordinii şi liniştii publice, furturi, tâlhării sau evenimente rutiere. În schimb au fost depistaţi la timp, înainte de producerea unor tragedii şoferi băuţi dar şi persoane care aveau asupra lor obiecte ascuţit-înţepătoare.

Astfel, în noaptea de 2/3 septembrie, Poliția municipiului Fălticeni și secțiile de poliție rurală din arondare, au organizat o acțiune pe linia prevenirii şi combaterii faptelor cu violenţă în zona barurilor, discotecilor, teraselor, restaurantelor precum şi pe linia siguranţei traficului rutier în zona de competență, fiind constatate 4 infracţiuni şi prinşi 4 infractori.

Au fost aplicate 22 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 6.350 lei.

Au fost reţinute 4 permise de conducere.

În cadrul raziei au fost legitimate 131 de persoane şi au fost controlate 47 de vehicule.

De asemenea, în aceeaşi noapte, Secția 8 Poliție Rurală Adâncata a organizat o acțiune pe raza de competență pe linia asigurării unui climat de ordine și liniște publică, prevenirea şi combaterea faptelor cu violenţă în zona barurilor și discotecilor, fiind executate 5 controale la astfel de unităţi.

Au fost constatate 2 infracţiuni şi au fost prinşi doi infractori.

Au fost aplicate 6 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 3.270 lei.

În cadrul raziei a fost reţinut 1 permis de conducere reţinute şi au fost ridicate 2 certificate înmatriculare şi un set de plăcuțe de înmatriculare.

Aceste acţiuni vor continua şi în perioada următoare, securizarea tuturor zonelor şi creşterea gradului de siguranţă publică fiind priorităţi ale poliţiştilor.

comments

comments