full screen background image

Ofensivă de promovare a municipiului Suceava

„În perioada următoare vom face o ofensivă de promovare a oraşului”, a anunţat Ion Lungu, primarul Sucevei.

O primă temă pe care se va concentra administraţia municipală este „Suceava-green city”-Suceava-oraş verde”, şeful administraţiei locale susţinând că reşedinţa de judeţ se poate evidenţia cu proiectele şi investiţiile privind autovehiculele electrice, bicicletele electrice, sistemul de iluminat public cu lămpi LED, energia termică produsă pe biomasă şi transportul public în comun de călători cu autobuze electrice.

O a doua direcţie este cea de promovarea a capitalei de judeţ drept „Destinaţie europeană de excelenţă”.

În acest sens, la principalele punctele de intrare în municipiu vor fi amplasate totemuri luminoase de promovare, de mari dimensiuni.

Acestea vor străjui accesul în Suceava dinspre Fălticeni, Rădăuţi, Gura Humorului, Rădăuţi şi Botoşani, un altul urmând a trona în preajma imobilului din Areni care găzduieşte Primăria.

Nu în cele din urmă, Ion Lungu face cunoscut că reşedinţa de judeţ va participa cu proiectele aferente „Suceava-oraş verde” şi „Suceava-Destinaţie europeană de excelenţă” la Gala de excelenţă a Asociaţiilor Municipiilor din România organizată, pe 6 noiembrie, la Ateneul Român.

comments

comments