full screen background image

„Spartachiada profesorilor”, în perioada 7 – 9 septembrie

Municipiul Suceava se asociază cu Alianţa Sindicatelor de Învăţământ (ASI), în vederea realizării proiectului „Spartachiada profesorilor”, care se va desfăşura în perioada 7 – 9 septembrie, cu scopul de a promova un mod de viaţă sănătos prin sport, a valorilor toleranţei şi fair-play-ului, dar şi dezvoltarea relaţiei de comunicare intre şi intrapersoanală.

Evenimentul, ajuns la cea de a V-a ediție, se adresează cadrelor didactice, reprezentanţilor comunităţii şi oficialităţilor.

În anii precedenți, toți cei 600 de profesori participanți au demonstrat disciplină și abilități sportive foarte bune și au avut parte o atmosferă amicală și relaxantă, un bun prilej de a se energiza, pentru a avea o prestație eficientă la competiție și apoi la catedră.

Profesorii vor concura pe parcursul celor două zile ale competiției, iar în ultima zi vor fi premiați pentru rezultatele obținute la cros, ciclism, darts, fotbal, street ball, şah, tenis de masă, tenis de câmp, volei, pescuit sportiv, tenis cu piciorul, badminton, nataţie şi handbal.

La Rădăuți și în localitățile limitrofe, profesorul Radu Munteanu este cel care se ocupă de mobilizarea participanților și de organizarea evenimentului sportiv.

Doina CRAIU

VIVA FM Rădăuţi

comments

comments