full screen background image

VIVA FM vă invită la Festivalul Internațional de Teatru pentru Tineret “Gr. V. Birlic”, ediția a VII-a!

Pentru al șaptelea an consecutiv, Asociația Fălticeni Cultural organizează o nouă ediție a Festivalul Internațional de Teatru pentru Tineret “Gr. V. Birlic”, finala internațională. Peste 30 de nume importante ale culturii din România, Republica Moldova și Ucraina vor participa la evenimentele organizate în perioada 21- 27 august 2017.

Draga Olteanu Matei, Adela Mărculescu, Magda Catone, Claudiu Bleonț, Părintele Constantin Necula, Bogdan Stanoevici, Dan Tudor, Ileana Popovici sau Vlad Rădescu sunt doar o parte dintre invitații de onoare de anul acesta care vor veni la Fălticeni.

În concurs sunt înscrise zece trupe de teatru din Republica Moldova, Râmnicu Sărat, Piatra Neamț, Osica de Sus, Galați, Pașcani, Focșani, Iași și Sebeș. Juriul care va delibera cele mai bune trupe de teatru este format din Ileana Popovici, Vlad Rădescu, Lorette Enache, Gheorghe Balint și Radmila Popovici.

Intrarea la festival este liberă.

VIVA FM vine cu o surpriză culturală pentru toți ascultătorii din zona Moldovei. În perioada 21-25 august 2017, în intervalul 07.00-10.00, emisiunea Dimineți Animate vine cu o serie de ediții speciale chiar din Fălticeni pentru a surprinde mult mai bine viața culturală a acestui oraș, dar și a zonei Moldovei. Realizatorii de programe Andrei Giurgia și Șerban Vornicu vă vor saluta în fiecare zi din mijlocul evenimentelor din cadrul Festivalului Birlic. Informații regionale, dezbateri cu privire la evenimentele culturale din zona Moldovei, invitați din festival și muzică de calitate sunt doar câteva puncte de interes pe care nu trebuie să le ratați de pe frecvențele VIVA FM.

Timp de cinci zile ne auzim din Fălticeni în toată rețeaua regională de radiouri locale VIVA FM.

comments

comments