full screen background image

Activităţi și rezultate ale jandarmilor în perioada 11– 15 august 2017

În perioada 11– 15 august a.c., misiunile Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Suceava au vizat în principal asigurarea măsurilor de ordine publică în zonele în care au fost organizate evenimente cultural-artistice, religioase sau sportive.

Jandarmii suceveni au desfăşurat şi misiuni de menţinere a ordinii publice în cooperare cu Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava, precum şi două activităţi de prevenire și combatere în domeniul circulației, depozitării, prelucrării și comercializării materialului lemnos, o activitate în sprijinul executorilor judecătoreşti şi 5 misiuni de punere în aplicare a mandatelor de aducere.

Jandarmii montani au desfăşurat activităţi preventive pe traseele turistice şi în staţiunile montane de interes naţional. Aceștia au acţionat zilnic pentru menţinerea unui climat de linişte, respectarea legislaţiei de mediu şi a normelor privind ariile şi rezervaţiile naturale protejate, precum şi pentru informarea şi acordarea de sprijin turiştilor aflaţi pe traseele montane.

Activitatea jandarmilor a avut un caracter preponderent preventiv, dar s-au înregistrat şi situaţii care au impus luarea măsurilor legale, fiind aplicate un număr de 46 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 6.200 lei.

Marți, 15 august a.c., în jurul orei 00.30, un echipaj de jandarmerie a depistat pe Strada Apeductului din Județul Suceava, un bărbat care, în urma verificărilor efectuate a rezultat că acesta era pus sub urmărire de Inspectoratul General al Poliției Române, după ce Judecătoria Suceava a emis în ziua de 13 iunie a.c. un mandat de executare a pedepsei închisorii pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie.

Persoana în cauză, în vârstă de 41 de ani din localitatea Bosanci, județul Suceava a fost predată Inspectoratului de Poliție Județean Suceava.

comments

comments