full screen background image

Viva FM vă oferă invitații la festivalul de artă medievală „Ştefan cel Mare” din Suceava

Festivalul de Artă  Medievală „Ştefan cel Mare”, organizat de Consiliul Judeţean Suceava, Muzeul Bucovinei și Primăria Municipiului Suceava a ajuns la cea de-a unsprezecea ediţie. Atmosfera medievală te aşteaptă la Cetatea de Scaun şi la Muzeul Satului Bucovinean, în perioada 17- 20 august. Parada Festivalului Medieval are loc pe 17 august de la ora 20:30. Parada Festivalului va pleca de la Biserica Sf. Mina din Cartierul Obcini pe traseul Bulevardul George Enescu, Primărie, Bulevardul Ana Ipătescu și se încheie la Cetatea de Scaun.

La Festivalul de Artă Medievală te vor întâmpina 400 de cavaleri, domniţe, păpuşari cu: dansuri, spectacole cu foc şi lasere, cai, ponei, pantomimă, şcoli de lupte, comedia dell’arte, teatru şi concursuri pentru copii, muzică medievală, tir cu arcul, păsări de vânătoare, ateliere de gastronomie medievală, de artă textilă, fierărie, pielărie, dulgherie, caligrafie, ateliere de magie, animații medieval, face painting şi baloane de săpun uriașe

Radio Viva FM este partener media principal al festivalului și a pregătit pentru ascultători, începând cu data de 14 august, invitaţii cu acces gratuit la toate evenimentele din cadrul festivalului.

Trimite SMS la 0737 500 300 cu textul  „Festivalul Medieval” şi poţi câştiga în perioada 14-16 august, invitaţii cu acces gratuit la toate evenimentele din cadrul festivalului. Ascultă programele Viva FM şi află în emisiunea Viva Trafic dacă ai câştigat.

Hai la Festivalul de Artă Medievală „Ştefan cel Mare” din Suceava!

comments

comments