full screen background image

Accident în Gura Putnei, provocat de un localnic care conducea o autoutilitară, beat şi fără permis

În această noapte, în jurul orei 00.45, în timp ce conducea autoturismul pe DC Gura Putnei, din comuna Putna, o tânără, de 27 de ani, din județul Satu Mare, s-a intersectat cu autoutilitara condusă de un localnic, de 26 de ani.

Tânărul, pe fondul vitezei neadaptate la condițiile de drum, a frânat și a acroșat cu oblonul metalic celălalt autoturism, provocându-i avarii

Din impact nu au rezultat victime, ci doar pagube materiale.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că tânărul nu posedă permis de conducere, pentru nicio categorie auto.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, pentru femeia de 27 de ani, și de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat, în cazul tânărului de 26 de ani, căruia, la spital, i s-au recoltat probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”, ce va fi soluționat procedural.

comments

comments