full screen background image

Propunerea săptămânii 24-30 IULIE

Viva FM propune, tu alegi!

Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi va intra în playlistul Viva FM!

 

  • DJ PROJECT FT. ELENA – Duminica

Cu foarte puțin timp înainte de a deveni mămică, Elena a arătat că nu își poate stăpâni entuziasmul de a le oferi curioșilor și nu numai, o nouă piesă realizată în colaborare cu DJ Project. Chiar dacă nu suntem în week-end, piesa se numește “Duminica” și pe lângă faptul că ne duce pe toți cu gândul la cea mai așteptată zi a săptămânii, transmite și o stare aparte, prin intermediul poveștii de dragoste care ajunge la o nouă etapă și reușește să treacă peste obstacole. Cu un videoclip filmat în Spania și regizat de Alex Ceaușu, “Duminica” are șansa să ajungă în playlist-ul VIVA FM. Dacă îți place piesa, trebuie doar să votezi.

  • FRENCH MONTANA FT. SWAE LEE – Unforgettable

Rapper-ul de origine americană French Montana a reușit să doboare toate granițele, cu ultima piesă lansată. Este vorba de “Unforgettable”, pentru partea vocală fiind cooptat Swae Lee. O alegere foarte bună având în vedere că hit-ul rapper-ului a ajuns deja printre primele 10 piese în Billboard Top 100 și s-ar putea să mai câștige teren la capitolul popularitate. Ascultă piesa iar dacă sună bine, acordă-i votul tău!

 

  • ​MILEY CYRUS – Malibu​​

După o pauză destul de îndelungată, Miley Cyrus a anunțat că pregătește un nou album și a lansat și o piesă care a stârnit uimire, întrucât nu se apropie de stilul cu care excentrica artistă ne-a obișnuit până acum. “Malibu” se apropie mai mult de zona pop-rock, iar pozitivismul piesei vine la pachet cu un videoclip filmat pe malul mării, în care Miley își arată latura copilăroasă pe care fanii nu o mai văzuseră de mult. Piesa a adunat 2 milioane de vizualizări și audiții în primele 24 de ore de la lansare, semn că toată lumea era nerăbdătoare să vadă dacă s-a schimbat ceva în abordarea artistei. Dacă îți place cum sună „Malibu”, votează în consecință, iar piesa poate ajunge în playlist-ul nostru.

Votează melodia preferată!

comments

comments