full screen background image

PSD îl acuză pe Lungu de proasta gestionare a ştrandului din Suceava

Preşedintele Organizaţiei Municipale PSD Suceava, Dan Cuşnir, este mulţumit de modul cum este administrat un activ aparţinând patrimoniului Primăriei, ştrandul din Iţcani.

Printr-un comunicat de presă, Cuşnir transmite:

“Încep să apară răspunsuri la întrebările referitoare la dezastrul administrativ numit Lungu/Harșovschi/PNL.

Astăzi ştrandul Iţcani: În perioada 2008-2017, Ştrandul Iţcani a fost închiriat de la Primăria Suceava, de către SC Taylan Internaţional SRL (SC Rest Club SRL). Primăria Suceava a primit doar în perioada 2009-2014 redevenţe cuprinse între 201 şi 545 lei/an, suma totală a redevenţelor încasate fiind de 1.997 lei, inclusiv majorări!!!! În restul perioadei încasările au fost 0 (ZERO) lei. Deci în 10 ani de zile, Primăria Suceava a primit de la societatea de casă a PDL/ARD/PNL (anexăm foto cu corturile electorale ARD/PNL amplasate în curtea firmei respective) suma de 1.997 lei, adică mai puţin decât 2.500 lei, valoarea unui singur ou de Paşte achiziţionat de Primăria Suceava în anul 2017.

Menţionăm faptul că SC Taylan Internaţional SRL (SC Rest Club SRL) avea obligaţia contractuală de a efectua investiţii de 150.000 euro în vestiare, duşuri, trambuline elastice şi şezlonguri, încă nematerializate.

Ion Lungu, unde ai fost în această perioadă? Cum ai administrat un activ aparţinând patrimoniului Primăriei deci implicit al Sucevenilor? Cum ai administrat banii Sucevenilor?

Deviza noastră este “Totul pentru Suceava!”. Deviza lui Ion Lungu/PNL pare să fi fost “Totul împotriva Sucevenilor/Totul pentru clica noastră!”.”

comments

comments