full screen background image

Propunerea săptămânii 17-23 IULIE

Viva FM propune, tu alegi!

Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi va intra în playlistul Viva FM!

 

  • ALINA EREMIA FT. VUNK – Îmbrăcați Sau Goi

La o distanţă de 3 ani de la ulitma colaborare, Alina Eremia şi VUNK revin împreună pentru un nou proiect plin de stări pozitive. Piesa „Îmbrăcaţi sau Goi” a fost lansată cu tot cu videoclip, după o perioadă de teasing în care fanii s-au arătat extrem de entuziasmaţi. De partea cealaltă a baricadei, Alina Eremia spunea că aceasta „este melodia aceea cu care să îţi începi o zi de vară sau pe care o asculţi în drum spre mare, când te gândeşti cum să îţi arunci hainele pe şezlong şi să alergi în mare.” Piesa a adunat deja aproape 2 milioane de vizualizări, în contextul în care Alina Eremia are o perioadă extrem de benefică din punct de vedere muzical iar trupa VUNK este neobosită în lansarea de noi proiecte, fiind de altfel cea care a oferit și o premieră pentru muzica din România, primul videoclip filmat în întregime live, pe facebook. Dacă această colaborare merită să îți însenineze vara, trebuie să o votezi!

  • CALVIN HARRIS FT. PHARRELL WILLIAMS – Feels [&Perry&BigSean]

Scoțianul Calvin Harris a lansat o nouă piesă ce va fi inclusă pe următorul album, mai exact cea de-a patra. Este intitultă “Feels” și pentru această colaborare s-au adunat în același loc nume importante ale muzicii. Este vorba atât de Pharrell Williams și Big Sean, cât și de Katy Perry. Iar pentru că DJ-ul pare să se ghideze în acest an după declarația conform căreia vrea să facă doar muzică bună, videoclipul oficial a trecut recent de pragul de 50 de milioane de vizualizări. „Feels” se încadrează perfect în categoria hit-urilor de vară, reprezentând și una dintre propunerile acestei săptămâni.

 

  • RUDIMENTAL FT. JAMES ARTHUR – Sun Come Up​

În caz că nu sunteți încă familiarizați cu Rudimental, vă facem cunoștință, la Propunerea Săptămânii, cu acest cvartet de muzică electronică fondat în anul 2010 și care a reușit să câștige popularitate prin talent și prin modalitatea unică de a transmite o stare de spirit aparte, cu fiecare concert sau cu fiecare piesă nouă. Așa se întâmplă și în cazul melodiei “Sun Come Up”, iar cooptarea lui James Arthur pentru partea vocală s-a dovedit o idee foarte bună. Deși au trecut doi ani de la ultima lansare, pauza a fost benefică iar piesa are șansa să intre și în playlist-ul VIVA FM, dacă este votată.

Votează melodia preferată!

comments

comments