full screen background image

Concurs pentru ocuparea unor posturi vacante la Spitalul Rădăuţi

Spitalul Municipal ”Sfinții Doctori Fără de Arginți Cosma și Damian” din Rădăuți organizează concurs în vederea ocupării unor posturi vacante și temporar vacante, în temeiul HGR 286/ 2303/ 2016.

Este vorba despre posturile temporar vacante: asistent medical generalist la secția neonatologie și un post de asistent medical principal generalist la secția cardiologie, dar și posturile care în prezent sunt vacante: asistent medical generalist la pediatrie, asistent medical principal la laborator pentru secția TBC, asistent medical debutant generalist la neonatologie și registrator medical debutant, cu studii postliceale de asistent medical.

Concursul constă într-o probă scrisă tip grilă pe data de 27 iulie, la ora 11.00, și o probă orală, interviu, pe data de 31 iulie. Ultima zi de depunere a dosarelor este 24 iulie, la ora 13.00.

În vederea participării la concurs, candidații vor depune la biroul RUNOS al spitalului rădăuțean o serie de documente care sunt afișate la intrarea în spital, ca și bibliografia necesară susținerii concursului.

Doina CRAIU

VIVA FM Rădăuţi

comments

comments