full screen background image

Şase scări de bloc din centrul Rădăuţiului au rămas fără apă, din cauza datoriilor

Locatarilor a șase scări de bloc din centrul municipiului Rădăuţi, care fac parte din Asociaţia de Proprietari „Centru Rădăuţi”, li s-a întrerupt furnizarea apei reci de ieri dimineaţă, după ce furnizorul de utilităţi ACET SA a luat această decizie, ca urmare a datoriilor acumulate de asociaţie.

Este vorba despre următoarele adrese: str. 1 Mai nr.5, Bl. 2, Sc. A, str. Piața Unirii nr. 16, Bl. 66, Sc. B, str. Putnei nr. 1, Bl. 21, Sc. C, str. Putnei nr. 215 C, Bl. 1, Sc. B, str. Putnei nr. 225, Bl. FNR, Sc. A și str. Putnei nr. 225, Bl. 1, Sc. A.

Conducerea ACET SA Rădăuți afirmă că datoriile respectivei asociații către firma furnizoare sunt foarte mari, drept pentru care locatarii a 13 scări de bloc au primit somații în cursul săptămânii trecute.

Acolo datoriile se ridică la suma de aproximativ 170.000 lei. În această dimineață la Primăria Municipiului Rădăuți a avut loc o ședință la care au participat părțile implicate în problemă, respectiv primarul Nistor Tătar, viceprimarul Bogdan Loghin, președintele Asociației de Proprietari ”Centru Rădăuți” Mihai Lupașcu, care a venit însoțit de avocatul Tudor Sălăgean de la Baroul Suceava, inginerul Costel Florea, directorul ACET Rădăuți însoțit de consilierul juridic al unității. La ședință a participat și directorul OPC Suceava.

Situația a fost analizată și urmează să se găsească cea mai bună cale pentru a fi reluată furnizarea apei reci la adresele menționate.

Doina CRAIU

VIVA FM Rădăuţi

comments

comments