full screen background image

Dosare penale pentru şoferi prinşi conducând fără permis

Marţi, la ora 18.15, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Solca au oprit pentru control, pe strada Tomșa Vodă din orașul Solca, mopedul condus de un bărbat, de 40 de ani.
Solicitând documentele de identitate și ale vehiculului condus, acesta a prezentat certificatul de înregistrare al mopedului și a declarat că nu posedă permis de conducere, pentru nicio categorie de vehicule.
S-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducere a unui vehicul fără permis de conducere”.

La ora 17:40, polițiștii din cadrul Secției 14 Poliție Rurală Vama au oprit pentru control pe DJ 176, pe raza comunei Vatra Moldoviței, autoutilitara condusă de un bărbat, de 27 de ani, din comuna Moldovița.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, s-a constatat că permisul de conducere al conducătorului auto este reținut fără drept de conducere.
În cauză s-a întocmit dosar penal, pentru săvârșirea infracțiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

La ora 20:22, polițiștii din cadrul Compartimentului Rutier al Poliției Municipiului Fălticeni au oprit pentru control pe strada Sucevei din municipiul Fălticeni, autoutilitara condusă de un bărbat, de 20 de ani.
În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că tânărul care se afla la volanul autoutilitarei are permisul de conducere suspendat.
În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană al cărei permis de conducere a fost suspendat”.

comments

comments