full screen background image

Zilele Municipiului Rădăuți, un succes răsunător

Zilele Municipiului Rădăuți s-au bucurat de un succes răsunător.

Pe parcursul celor patru zile de sărbătoare, s-au desfășurat activități pentru toate vârstele și pentru toate preferințele.

Sport, lansări de carte, muzică, dans, concerte, expoziție de pictură, toate au culminat duminică seara cu un spectaculos foc de artificii.

În cadrul acestor zile de sărbătoare, profesorul Radu Munteanu, consilier local. a organizat și un cros la care au participat peste 500 de alergători în frunte cu primarul Nistor Tătar.

A fost cea de a II-a ediție a manifestării sportive ”Rădăuțiul se mișcă”.

Muzica populară a fost la loc de cinste, timp de trei zile soliștii care au urcat pe scena Festivalului Internațional de Folclor ”Arcanul” reuțind să adune un public numeros.

Sofia Vicoveanca, Ionela Popescu – Șerban, Adriana Bucevschi, Dana și Alexandra Dăncilă, Maria Iliuț, Grigore Gherman, Alexandru Brădățan sunt doar câteva nume sonore de artiști care i-au încântat pe rădăuțeni în zilele de sărbătoare.

Tinerii care preferă muzica rock nu au fost uitați de organizatorii care au programat pentru ei concerte cu DJ Project și Raluca, ConnectR, Cargo și Proconsul.

Doina CRAIU

VIVA FM Rădăuţi

FOTO: DORU CLIPA

comments

comments