full screen background image

Simona Halep joacă astăzi la Wimbledon. Programul românilor în prima zi

Simona Halep joacă astăzi la turneul de Grand Slam de la Wimbledon. Favorita numărul 2 va evolua pe terenul 2 contra Marinei Erakovic, nu mai devreme de 15:30 (ora României), meciul fiind al doilea al zilei, după Jo-Wilfried Tsonga şi Cameron Norrie.

Pe terenul 4, în al doilea meci, Marius Copil, locul 85 ATP, va evolua cu germanul de 27 de ani Peter Gojowczyk, locul 140 ATP (nu mai devreme de 15:30), anunță Digi Sport.

Tot pe acelaşi teren, după meciul lui Copil va urma întâlnirea dintre Ana Bogdan, locul 114 WTA, şi Ying-Ying Duan (China), poziţia 64 în clasamentul mondial (17:30).

Sportiva Irina-Camelia Begu, locul 69 WTA, va juca, în primul tur, cu Naomi Broady (Marea Britanie), poziţia 108 în ierarhia mondială, în al treilea meci de pe terenul 14 (nu mai devreme de 17:30).

În primul tur de la Wimbledon, acolo unde anul trecut a ajuns în sferturi, Simona se va duela cu Marina Erakovic, a doua întâlnire directă dintre cele două, după cea de la US Open 2015. Atunci, românca a mers mai departe, după ce neo-zeelandeza s-a retras la scorul de 6-2, 3-0 pentru Simona Halep.

Dacă va trece de Erakovic, românca o va întâlni pe învingătoarea meciului Beatriz Haddad Maia – Laura Robson, după care ar putea avea parte de o reeditare a semifinalei din 2014, cu Eugenie Bouchard.

Pentru asta, canadianca trebuie să treacă și ea de Carla Suarez Navarro, în primul tur, și de câștigătoarea partidei Marketa Vondrousova – Shuai Peng, în runda următoare.

digi24

comments

comments