full screen background image

Propunerea săptămânii 02-09 IULIE

Viva FM propune, tu alegi!

Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi va intra în playlistul Viva FM!

 

  • ALMA – Chasing Highs

Alma, o tânără artistă de doar 21 de ani din Finlanda pare să fi cucerit topurile naționale și internaționale, chiar și cele de peste ocean. Piesa ei, “Chasing Highs” a câștigat rapid popularitate și prin faptul că stilul cântăreței este unul aparte. Poate și de aceea cunoscătorii industriei muzicale nu ezită să o catalogheze drept cea mai cool tânără artistă. Nu au întârziat să apară nici remix-urile, ceea ce evidențiază că piesa este extrem de ofertantă. Dacă merită să intre în playlist-ul VIVA FM, votează!

  • BRUNO MARS DAVID GUETTA – Versace On The Floor

Colaborările surprinzătoare par a fi în trend și în acest sezon estival. David Guetta i s-a alăturat lui Bruno Mars într-un remake pentru piesa “Versace On The Floor”. DJ-ul și producătorul muzical francez și-a lăsat extrem de clar amprenta asupra noii versiuni, iar opiniile positive nu au întârziat să apară, unii spunând că remix-ul este mai bun decât originalul. Suntem curioși ce părere ai și tu. Votează în consecință!

 

  • VOLTAJ FT. NOAPTEA TARZIU – Cred Că-s Hip

După ce anul trecut trupa Voltaj a lansat albumul “X”, un material cu 10 piese care și-au câștigat repede popularitatea, acum a venit timpul pentru o nouă provocare. În colaborare cu cei de la Noaptea Târziu, membrii trupei Voltaj au lansat peisa „Cred că-s Hip”, despre care spun că este prima colaborare cu regizorul Alex Ceaușu la nivel de video. “Este cel mai dement clip din cariera noastră și clipul la care ne-am distrat cel mai bine. Sperăm ca veselia pe care am simțit-o noi atunci când am filmat să se transmită”, a declarat Călin, membru al trupei Voltaj. Merită un vot pentru a intra în playlist-ul VIVA FM?

Votează melodia preferată!

comments

comments