full screen background image

“Sărbătoarea Lavandei”, la Rădăuţi

La Rădăuți natura intră în sărbătoare.

În zilele de 1 şi 2 iulie, va avea loc „Sărbătoarea Lavandei”, evenument aflat la prima ediţie.

Primul magazin cu obiecte lucrate manual din Rădăuți și singura ceainărie din oraș îi invită pe toți rădăuțenii, iubitorii de natură și miresme îmbietoare la un eveniment dedicat LAVANDEI.

Va fi o întâlnire inedită cu oameni care iubesc natura, pe str. Dimitrie Onciu nr. 2, Rădăuți.

Pe durata celor două zile dedicate acestui eveniment, cei prezenţi vor putea afla de la specialişti despre cum se poate avea grijă de o minicultură de lavandă, despre efectele binefăcătoare ale ei și îşi vor putea achiziţiona accesorii unicat.

Sâmbătă, 1 iulie, de la ora 11.00, vor veni la eveniment Mihaela Sologon, care cultivă lavandă de 3 ani, Alexandra Hlade, reprezentantă Young Living, Gina Agape – creator, designer și iniţiatorul acestui proiect.

„Natura în sărbătoare” este un eveniment organizat de JAD – primul magazin cu obiecte lucrate manual din Rădăuți și „Trees Cafe”, în parteneriat cu VIVA Fm Rădăuți și Asociația BAFi.

Toate acestea se vor întâmpla într-un cadru poetic pus la dispoziție de singura ceainărie din Rădăuți: „Trees cafe”, pe strada Dimitrie Onciul, nr 2. Discursuri ale organizatorilor, expoziții cu vânzare, degustări de prăjituri, testarea produselor, vor avea loc sâmbătă, 1 iulie, începând cu ora 11.00, iar în aceeași seară între orele 18.00 – 19.00, cei prezenți vor urmări la ”Trees Cafe” un film documentar. Duminică, 2 iulie, Sărbătoarea lavandei va continua cu testarea produselor, degustare de prăjituri și o expoziție cu vânzare. Este organizată și o tombolă, iar participanții vor afla cine sunt fericiții câștigători duminică seara, după ora 17.00.

 

Doina CRAIU

VIVA FM Rădăuţi

comments

comments