full screen background image

Școală de vară și Conferință de psihiatrie, la Gura Humorului și Câmpulung

Asociația de Psihiatrie Socială din România, în colaborare cu Universitatea de Medicină și Farmacie Iași, Spitalul de Psihiatrie Câmpulung Moldovenesc, Asociația Psiterra, Colegiul Medicilor din Romania filiala Suceava organizează în perioada 29 iunie – 2 iulie, la Hotel Cabana Rarău din Câmpulung Moldovenesc, a VII-a manifestare științifică a organizației, Conferința cu tema “Bune practici în parteneriatele pentru dezvoltarea rețelei de psihiatrie comunitară”.

Ea va fi precedată de Școala de vară cu aceeași temă, ce va avea loc la Hotel Toaca Bellevue din Gura Humorului, în perioada 27 – 29 iunie.

Cu această ocazie, pe parcursul a 5 zile, profesioniști în domeniul sănătății mintale din țară (Timișoara, Iași, București, Alba, Cluj, Brașov, Bistrița, Argeș, Tulcea, Vâlcea, Bihor, Buzăuș.a.) și străinătate (Germania, Republica Moldova) (psihiatri, psihologi, asistenți sociali, medici legiști) și din alte domenii medicale și non medicale (medici de familie, alte specialități, reprezentanți ai societății civile, beneficiari ai serviciilor de sănătate mintală) vor participa și susține lucrări cu teme specifice.

“În acest fel, Asociaţia de Psihiatrie Socială din România continuă să promoveze susţinerea asistenţei psihiatrice comunitare a persoanelor cu probleme de sănătate mintală, sprijininind și încurajând incluziunea socială a acestora.”, a precizat dr. Alexandru Paziuc,
Președintele Asociației.

comments

comments