full screen background image

Propunerea săptămânii 26 IUNIE – 2 IULIE

Viva FM propune, tu alegi!

Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi va intra în playlistul Viva FM!

 

  • DNCE FT. NICKI MINAJ – Kissing Strangers

Americanii de la DNCE nu au stat prea mult pe gânduri și au încărcat pe platformele muzicale o nouă piesă, urmată de un teaser pentru videoclipul aceleiași creații. Astfel, “Kissing Strangers” beneficiază, din luna mai a acestui an și de un videoclip plin de energie, așa cum ne-au obișnuit cei de la DNCE. Surpriza a fost însă colaborarea trupei cu deja consacrata regină a rap-ului, Nicki Minaj. Artista a promovat, la rândul ei piesa, fanii arătându-se entuziasmați de apropierea acesteia de Joe Jonas în cadrul videoclipului. Încă așteptăm detaliile referitoare la lansarea celui de-la patrulea album semnat de Nicki Minaj. Până atunci, piesa poate intra în playlist-ul VIVA FM, doar dacă este votată. Merită?

  • MIHAIL – Who You Are

Printre propunerile acestei săptămâni regăsim și o piesă lansată de Mihail, un artist de care fanilor li s-a cam făcut dor. Românul nu a dezamăgit nici ce această dată. “Who You Are” este o piesă în care limba engleză și limba română se îmbină pentru a forma un sound aparte. Videoclipul îl are în prim-plan chiar pe Mihail și este filmat pe un lac iar combinația alb-negru contribuie și ea la stilul general al piesei. De altfel, Mihail spunea că piesa este inspiată din propriile trăiri în diferite momente ale vieții, ultimul an fiind unul de redescoperire și regăsire. Dacă ești de părere că piesa merită să intre în playlist-ul VIVA FM, voteaz-o!

 

  • PORTUGAL. THE MAN – Feel It Still

Cunoscuți ceva mai puțin în zona noastră, trupa americană de rock Portugal.The Man și-a făcut loc în topurile internaționale prin intermediul ultimei piese lansate. “Feel It Steel” are un sound care se îndepărtează puțin de stilul cu care trupa s-a consacrat, iar videoclipul are o notă hedonistică. Aceste relative schimbări de stil par să prindă foarte bine, având în vedere că piesa a fost anunțată drept ocupanta locului întâi în Billboard’s Adult Alternative în luna aprilie a acestui an. “Feel It Steel” este o piesă extrasă de pe albumul “Woodstock”, lansat la jumătatea lunii iunie a acestui an și, dacă adună suficiente voturi, va fi și cea mai nouă piesă din playlist-ul VIVA FM. Tot ce trebuie să faci este să îi acorzi vorul tău.

Votează melodia preferată!

comments

comments