full screen background image

Femeie lovită pe o trecerea de pietoni din Suceava, de o maşină condusă de un şofer beat

În cursul după-amiezii de miercuri, în jurul orei 18.05, în timp conducea autoturismul pe strada Calea Unirii, din municipiul Suceava, un localnic, de 65 de ani, nu a respectat semnificaţia culorii roşii a semaforului electric aflat în funcţiune și a pătruns pe marcajul pietonal.

Astfel, a surprins și accidentat ușor o femeie, de 53 de ani, din localitate, care, în calitate de pieton, traversa strada pe trecerea de pietoni marcată şi semnalizată corespunzător, pe culoarea verde a semaforului destinat pietonilor.

Cei doi participanți la trafic au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, pentru femeie, și de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat, pentru conducătorul auto, căruia, la spital, i s-au recoltat probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”, ce va fi soluționat procedural.

comments

comments