full screen background image

Propunerea săptămânii 19-25 IUNIE

Viva FM propune, tu alegi!

Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi va intra în playlistul Viva FM!

 

  • IMAGINE DRAGONS – Thunder

Trupa Imagine Dragons a lansat la începutul lunii mai, pe toate platformele muzicale, piesa intitulată “Thunder”, urmând ca mai apoi să apară pentru public și videoclipul. Spre deliciul fanilor, trupa a încercat de această dată o schimbare a stiului muzical, trecând de la rock alternativ spre note pop și chiar cu influențe electro și dance. Versurile piesei aparțin solistului Dan Reynolds, în colaborare cu ceilalți membri ai formației, iar pentru partea vizuală, responsabil este Joseph Kahn, regizor ce a colaborat și cu alți artiști cunoscuți precum Lady Gaga, Eminem sau Janet Jackson. Dacă această piesă extrem de complexă din toate punctele de vedere merită să intre în playlist-ul VIVA FM, votează!

  • NIALL HORAN – Slow Hands

Niall Horan este un artist relativ nou, în atenția publicului, din simplum motiv că până acum l-am cunoscut prin faptul că este membru al boy band-ului One Direction. Tânărul de 23 de ani a decis că lansarea unei piese solo nu are cum să strice. Astfel, la începutul lunii mai am putut asculta pentru prima dată piesa “Slow Hands”, cea de-a doua lansare de la momentul în care artstul a decis să renunțe la trupă. Elementele de pop și funk din noua sa piesă par să fi prins foarte bine mai ales în rândul fanelor, iar următoarele proiecte s-ar putea chiar să includă și un album. Piesa poate ajunge și în playlist-ul nostru. Tot ce trebuie să faci este să votezi.

 

  • SMILEY – Să-mi Fie Vară

O săptămână și nici mai mult nici mai puțin de două milioane de vizualăzări pentru cea mai nouă piesă marca Smiley. Cu o notă amuzantă și clar extrem de potrivită sezonului estival, următoarea piesă a proiectului #Smiley10, cea de-a patra, este intitulată “Să-mi fie vară” și vine punctual, la exact o lună după ultima lansare, artistul dovedind că se ține de promisiune. Un imn al vieții și al bucuriei de a trăi, așa s-ar putea caracteriza piesa ce are și un clip în ton cu anotimpul călduros, cu piscină, oameni frumoși și multă distracție. Dacă vrei să îl asculți pe Smiley la VIVA FM, poți vota iar piesa va intra în playlist-ul nostru.

Votează melodia preferată!

comments

comments