full screen background image

Înotătorii de la la Clubul Sportiv Școlar Gura Humorului, cei mai buni la ”Cupa Primăverii-UPC”

În perioada 17-18 iunie 2017m la sediul Clubului Sportiv Școlar Gura Humorului s-a desfașurat competiția internaționala de înot ”Cupa Primăverii-UPC”, aflată ca cea de-a V-a ediție.

La start s-au aliniat peste 150 sportivi înotători de mare valoare, legitimați la cluburile de profil din țară și Ucraina.

Concursul s-a desfașurat pe parcursul a trei runde, în zilele de sâmbătă și duminică, și a cuprins probe de o complexitate ridicată, în toate cele 4 procedee de înot.

Rezultatele sportivilor prin timpii obținuți, au avut o valoare ridicată, fapt îmbucurător atât pentru sportivi, antrenori, dar mai ales pentru părinții care susțin și încurajează acești copii în activitatea de practicare a înotului sportiv competițional.

În toate probele competiției lupta pentru titlu a fost strânsă, diferența pe podiumul de premiere făcându-se de cele mai multe ori la sutimi de secunda.

Rezultatele sportivilor legitimați la Clubul Sportiv Școlar Gura Humorului au fost de excepție la toate categoriile de vârstă, lucru ce a dus ca, la final, prin cumul de puncte, echipa clubului să se claseze pe locul întâi, urmată de Universitatea Suceava şi Junior Swim Iaşi, confirmând încă o dată valoare înotătorilor acestui club.

Profesorul/antrenor Sorin Gabriel Pînzaru s-a declarat mulțumit de rezultatele obținute și a ținut să remarce numele celor mai valoroși sportivi pe care îi antrenează și care prin dăruirea lor a adăugat plus valoare înotului humorean: Mureș Rareș, Hopulele Madălina, Chițac Aurora, Axentoi Ilinca, Tănasă Bianca, Mureș Smărăndița, Secoban Ștefan, Ursache Andrei, Oanea Darian, Chițac Victoria, Agapi Darius și, nu în ultimul rând, Coperza Alecsandra, care a obținut aur la toate probele de la categoria ei de vârstă.

Conducerea clubului ține să aducă mulțumiri partenerilor acestei competiții: Direcția Județeană de Sport și Tineret Suceava, Asociația Județeană de Natație Suceava, Fundația ”Te Aud” România, precum și sponsorilor care au făcut posibilă premierea sportivilor: UPC România, Mad Wave România, ”Metal Termo Industry”, ”General Trading Company” S.R.L. Gura Humorului.

Partener media oficial ale evenimentului a fost Radio Viva FM.

comments

comments