full screen background image

Premierul Grindeanu şi-a anulat oficial programul public de miercuri

Biroul de presă al Guvernului a anunţat că premierul Sorin Grindeanu nu va mai participa, miercuri, la reuniunea Consiliului naţional pentru pregătirea preluării de către România a preşedinţiei Consiliului UE.

”Reuniunea Consiliului naţional pentru pregătirea preluării de către România a preşedinţiei Consiliului UE, de la ora 12.15, va avea loc fără participarea premierului Sorin Grindeanu”, a anunţat în urmă cu puţin timp Biroul de presă al Guvernului.

Anterior, surse guvernamentale, au declarat pentru News.ro că premierul Sorin Grindeanu şi-a anulat, miercuri, participarea la reuniunea Consiliului naţional pentru pregătirea preluării de către România a preşedinţiei Consiliului UE, urmând să meargă doar la Comitetul Executiv Naţional al PSD care se va reuni de la ora 16.00, la Parlament.

Şi marţi, premierul ar fi trebuit să participe la Conferinţa “Jump to Smart 1.0”, biroul de presă al Guvernului anunţând însă că Sorin Grindeanu şi-a anulat prezenţa la eveniment.

Premierul a evitat să participe în ultimele două zile la evenimente publice.

Liderii PSD se reunesc miercuri, la Palatul Parlamentului, în şedinţa Comitetului Executiv Naţional pentru a stabili ce decizie iau cu privire la retragerea sprijinului politic pentru Guvernul Grindeanu, în condiţiile în care preşedintele PSD, Liviu Dragnea, i-a cerut prim-ministrului să demisioneze, acesta refuzând în două rânduri să facă un asemenea gest, după cum au precizat surse politice, pentru News.ro.

comments

comments