full screen background image

Propunerea săptămânii 12-18 IUNIE

Viva FM propune, tu alegi!

Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi va intra în playlistul Viva FM!

 

  • DAN BALAN – Hold On Love

După o scurtă perioadă în care pe rețelele de socializare au apărut fotografii care prevesteau noutăți din partea lui Dan Bălan, zvonurile s-au confirmat. Interpretul, producătorul și compozitorul român a lansat piesa “Hold On Love”, la pachet cu un videoclip în stilul caracteristic și cu o serie de cadre provocatoare. Mesajul piesei face trimitere la adevărata față a oamenilor, dincolo de fățărnicie. Artistul a ajuns anul acesta în atenția publicului și prin intermediul faptului că trupa O-Zone, din care făcea parte, s-a reunit după 12 ani, pentru două concerte, dintre care unul susținut la București. Dacă îți era dor de Dan Bălan, îl poți ajuta să ajungă în playlist-ul VIVA FM, prin intermediul unui vot.

  • LANA DEL REY FT. THE WEEKND – Lust For Life

Lana Del Rey a făcut publică piesa care va da și numele următorului său album. “Lust for Life” este o nouă colaborare cu The Weeknd, cele două voci se îmbinându-se extrem de bine. Materialul video arată o atmosferă misterioasă și liniștită, surprinsă pe litera H, din semnul Hollywood, de pe celebrul deal din Los Angeles. Cei doi artiști își păstrează, atât vizual cât și vocal, stilurile care i-au consacrat, acest lucru dând din nou rezultate foarte bune, întrucât fanii s-au arătat extrem de entuziasmați. Dacă ești de părere că piesa merită să intre în playlist, voteaz-o!

 

  • RITA ORA – Your Song

Iubirea plutește în aer, fiind tema principală a celei mai recente lansări din partea Ritei Ora. Artista a dezvăluit titlul unei noi piese care va face parte de pe cel de-al doilea album. Este vorba de “Your Song”, o creație asupra căreia și-a lăsat amprenta și Ed Sheeran. Cel de-al doilea album al britanicei vine după 5 ani de la lansarea primului, timp în care artista a cochetat și cu zona actoriei. Totuși, fanii din zona de sud-est a Europei au șansa să o vadă pe Rit Ora pentru prima dată într-un concert, ce va avea loc în România, la malul Mării Negre. Merită “Your song” să intre în playlist-ul VIVA FM?

Votează melodia preferată!

comments

comments