full screen background image

AGERPRES și KMG International au lansat proiectul editorial EXPO Astana 2017

Agenţia Naţională de Presă AGERPRES şi KMG International au lansat vineri, 9 iunie, proiectul editorial EXPO Astana 2017, dedicat expoziţiei internaţionale, ce va avea loc între 10 iunie şi 10 septembrie în Kazahstan. Astfel, timp de trei luni pe homepage-ul site-ului public www.agerpres.ro, dar şi la secţiunile Economie şi Sci&Tech, vor fi publicate materiale jurnalistice, ştiri, interviuri sau reportaje sub genericul „EXPO Astana 2017”.

EXPO Astana 2017 are ca temă principală „Energia viitorului”, punând accentul pe „energia verde” sau energia rezultată din surse regenerabile, ce trebuie obţinută prin dezvoltarea de noi tehnologii, dar şi prin îmbunătăţirea celor existente, pentru a conserva sistemele naturale și pentru a elimina tot ce este dăunător ecosistemului planetei.

România are la dispoziţie un pavilion de aproximativ 400 mp în cadrul căruia vor avea loc evenimente ştiinţifice, culturale și educaţionale.

Peste cinci milioane de oameni sunt aşteptaţi în cele 93 de zile la EXPO Astana, unde vor fi reprezentate 115 țări și 22 de organizații internaționale și unde vor fi organizate 3000 de evenimente, conform estimărilor organizatorilor.

Hashtagul sub care se vor găsi pe Facebook și Twitter materialele jurnalistice este #EXPOAstana. Proiectul editorial AGERPRES și KMG International poate fi accesat la linkul: www.agerpres.ro/expo-astana și pe site-ul www.kmginternational.com.

Despre AGERPRES

Fondată în 1889, AGERPRES este Agenția Națională de Presă a României. Aceasta are rolul de a oferi informații echilibrate, cu caracter imparțial, și de a fi principala sursă de informare pentru cetățenii și instituțiile din țară, dar și cea mai importantă sursă de știri despre România, în exterior. Din 1921, agenția a avut o transmisie neîntreruptă de știri și informații. Printre serviciile AGERPRES se regăsesc: fluxurile de știri tematice, serviciile și arhiva de fotografie de presă, monitorizarea de presă, serviciile video și multimedia, fluxul documentare, precum și servicii de imprimare.

Despre KMG International

Deținut de compania națională de petrol și gaze din Kazakhstan – KazMunayGas, KMG International desfășoară operațiuni majore în rafinare și petrochimie, retail, trading, upstream și servicii industriale în 11 piețe principale. În România, Grupul operează rafinaria Petromidia Năvodari – cea mai mare unitate de profil și una dintre cele mai moderne din regiunea Mării Negre, rafinăria Vega Ploiești – cea mai veche unitate de profil în funcțiune (1905) și unicul producător de bitum și hexan, divizia de petrochimie – singurul producător de polimeri, dar și o rețea de distribuție a carburanților formată din peste 720 de puncte de alimentare, 6 depozite, 230 de stații distribuție GPL auto, 9.000 de puncte de distribuție butelii și 3 stații de îmbuteliere GPL.

comments

comments