full screen background image

Administrația Finanțelor Publice Botoșani și Neamț, dar și Direcția Regională Iași, vizate de percheziții DNA

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Botoșani și Neamț și Direcția Regională a Finanțelor Publice Iași sunt instituțiile publice vizate de perchezițiile desfășurate miercuri de procurorii DNA, au declarat pentru AGERPRES surse judiciare.

Potrivit unor surse judiciare, ancheta vizează infracțiuni de luare și dare de mită, trafic de influență și abuz în serviciu.

Sursele citate au precizat că vor avea loc audieri în cursul zilei de miercuri la sediul Serviciului Teritorial Suceava al DNA.

DNA a anunțat că procurorii efectuează miercuri percheziții în 12 locații, dintre care patru sunt sedii ale unor instituții publice din județele Botoșani, Iași și Neamț? într-un dosar privind suspiciuni de fapte de corupție comise în perioada 2013 — 2016.

“Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție — Serviciul Teritorial Suceava efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție și asimilate acestora, comise în perioada 2013 — 2016. În cursul zilei de 7 iunie, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 12 locații, din care patru sunt sedii ale unor instituții publice din județele Botoșani, Iași și Neamț? iar opt sunt sedii ale unor persoane juridice”, precizează DNA.

DNA: Percheziții în 12 locații, din care patru la instituții publice din județele Botoșani, Iași și Neamț

Procurorii DNA efectuează miercuri percheziții în 12 locații din care patru sunt sedii ale unor instituții publice din județele Botoșani, Iași și Neamț, într-un dosar privind suspiciuni de fapte de corupție comise în perioada 2013 — 2016.

“Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție — Serviciul Teritorial Suceava efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție și asimilate acestora, comise în perioada 2013 — 2016. În cursul zilei de 7 iunie, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 12 locații, din care patru sunt sedii ale unor instituții publice din județele Botoșani, Iași și Neamț? iar opt sunt sedii ale unor persoane juridice”, se arată într-un comunicat DNA.

AGERPRES

comments

comments