full screen background image

Pe 1 iunie, Viva FM dă în mintea copiilor!

Ziua Copilului a venit la Viva FM cu multe surprize!

Ne-am pregătim pentru o călătorie în minunata lume a copilăriei şi îi invităm în studiourile Viva FM pe cei mai mici ascultărori ai noștri, care cu siguranță ne (vă) vor face ziua mai frumoasă.

Astăzi, la Viva FM ascultaţi muzică pentru copii și programe speciale cu invitați pe măsură, gata să ne amintească cât de frumoasă este copilăria. Vor fi din plin momente amuzante, concursuri și multe surprize, care vă vor face ziua de 1 iunie una plină de veselie!

Lăsați-vă grijile de adulți la o parte și pregătiți-vă de distracție! Haideţi să redevenim copii și să râdem cu gura până la urechi! Ne jucăm, cântăm, spunem poezii și ne bucurăm din plin de inocența și de entuziasmul copilăriei! Petreceți alături de noi o zi minunată, garantată de energia copiilor din studio, care vor fi în direct la radio și de sponsorii evenimentului, partenerii noștri de joacă, care vor asigura premii pe măsură!

Astăzi, Viva FM sărbătoreşte Ziua Copilului! O zi întreagă cu şi despre copii!

Parteneri de distracție și responsabili cu premiile: Spațiul de joacă „Cutezătorii”, C.A.R. Învățământ Fălticeni – împrumuturi rapide cu dobânzi reduse și Aroma – suc natural de mere, autentic românesc.

 

Ziua Copilului a venit la Viva FM cu multe surprize! Încă de la ora 8 au început să sosească, în studioul Viva FM, copii, însoțiți sau nu de părinți, pentru că la ”Dimineți Animate” am cântat, am recitat poezii, și am vorbit pe săturate!

Cele mai matinale au fost Antonia Gherghelaș, Ana-Maria Ciornei și Maria Hlade, 3 fete cucuiete care ne-au vorbit despre materiile școlare preferate, dar și despre ce anume nu le place la școală, și am aflat ce le place să facă în timpul liber. Antonia are 11 ani, este o fetiță liniștită și iubește animalele. Maria Hlade ne-a inițiat în ceea ce privește educația tehnologică și ne-a povestit despre scoțieni, iar Ana Maria Ciornei ne-a cântat două melodii din folclor.

Puțin după ora 9, a sosit în studio și Rafala Domonco, în vârstă de 10 ani. Îi place să danseze, să recite poezii, să citească și să…socializeze, bineînțeles. În vacanța de vară abia așteaptă să plece la mare!

Darius Popovici, are 11 ani, îi place la nebunie să cânte muzică populară, are un frate mai mare, își iubește părinții, de aceea le-a și dedicat piesa ”Are mama doi feciori”, pe care a interpretat-o deosebit de concentrat și atent la versuri dar și la linia melodică!

Spre finalul matinalului le-am primit alături de noi pe Mălina Rusu, în vârstă de 9 ani, și pe Andreea Butnariuc de 16 ani. Ambele iubesc să deseneze. Mălina ne-a mărturisit că are emoții pentru că se apropie și examenul la pian! În schimb, abia așteaptă vacanța de vară, pentru că are foarte multe planuri!

Ascultați mai jos câteva dintre cele mai frumoase momente de 1 Iunie, din studioul Viva FM, în emisiunea “Dimineţi animate”!

Copiii au continuat să vină la noi! Ascultați mai jos o parte din interviurile de 1 iunie, din emisiunea “Viva CAFÉ”:

 

comments

comments
Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza