full screen background image

ÎNCEPE VIVA LA PLAYA 2017 DE LA APOLLO SUMMER LOUNGE IAȘI!

Vara aceasta ți-o trăiești la radio, pentru că Viva FM începe mega proiectul estival VIVA LA PLAYA 2017!

Echipa de distracție VIVA FM mută studioul radio la cea mai mare piscină privată din Iași: APOLLO SUMMER LOUNGE și transmite în difuzoare voia bună și muzica de vară!

 Realizatorii de programe VIVA FM îți aduc apă, soare și răcoare, precum și concursuri, bălăceală, muzică de calitate și o atmosferă plină de distracție.

 Începând de pe 3 iunie 2017, transmitem live în fiecare sâmbăta și duminica, de la 13:00 la 17:00, atmosfera de vară de la APOLLO SUMMER LOUNGE!

 Am pregătit pentru tine playlist-uri antrenante cu cele mai cunoscute hituri, intervenții live de pe plajă, jocuri și concursuri, care să îți facă weekend-ul mai frumos și plin de energie!

 Zonele de agrement partenere vor deveni centrul tău de distracție estivală! Ne auzim pe 105 FM în Iași, 93,7 FM în Suceava, 106,3 FM în Botoșani, 97,8 FM în Fălticeni și pe 90,1 FM în Rădăuți! Bineînțeles, suntem și pe vivafmiasi.ro/live, pentru cei care ne ascultă online în week-end.

Viva la Playa este un proiect marca Viva FM, realizat cu sprijinul CARLSBERG, MADO, TURISTICO.RO, GRANDE OPTIQUE, GRAMMA și TURISTICO.RO – ROMÂNIA REDESCOPERITĂ!

Ascultă-ne în week-end, de la 13:00 la 17:00 și bucură-te de atmosfera energizantă Viva la Playa! Trăiește-ți vara la radio!

comments

comments