full screen background image

Dosare penale pentru tineri care conduceau băuţi şi fără permis, în Cornu Luncii şi Vicovu de Sus

În cursul serii de marţi, la ora 21.15, o patrulă din cadrul Secţiei 7 Poliţie Rurală Mălini a oprit pentru control, pe raza localității Cornu Luncii, autoutilitara condusă de un localnic, de 31 de ani.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere, pentru nicio categorie auto.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracţiunilor de „conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

În această noapte, în jurul orei 01.55, o patrulă din cadrul Poliției oraşului Vicovu de Sus a oprit pentru control, pe strada Dimitrie Cantemir din localitate, un autoturism înmatriculat în străinătate, condus de un localnic, de 20 de ani.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că tânărul nu posedă permis de conducere, pentru nicio categorie auto.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,14 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.

comments

comments
Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza