full screen background image

Propunerea săptămânii 29 MAI – 04 IUNIE

Viva FM propune, tu alegi!

Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi va intra în playlistul Viva FM!

 

  • THE COLOURS – Feel The Groove

Și-au făcut apariția atât la show-uri televizate cât și în cadrul evenimentelor, au început să fie cunoscuți și apreciați iar “Feel de Groove” este piesa pe care o promovează în prezent. Lulu, Alina, Seba, Andrei, Radu și Florin alcătuiesc trupa The Colours și se recomandă ca fiind “formatori de simțuri “. Piesa lor transmite o energie pozitivă, cu un ritm aparte, iar vocile se îmbină perfect cu linia melodică. Dacă vrei să faci loc veseliei în playlis-ul VIVA FM, tot ce trebuie să faci este să votezi.

  • DJ KHALED FT. JUSTIN BIEBER – I’m the One

O întreagă echipă de cântăreți și oameni din zona muzicală s-au adunat în cadrul unui singur proiect și au lansat piesa “I’m the One”. Este vorba de DJ Khaled, Justin Bieber, Quavo, Chance the Rapper și Lil Wayne, care au transformat videoclipul într-o adevărată petrecere. DJ Khaled și-a pregătit de altfel fanii, împărtășind cu aceștia, pe rețelele de socalizare, imagini de la filmări, încă de la începutul primăverii. După lansare, piesa a luat cu asalt topurile internaționale, ajungând pe locul întâi în clasamentele din Australia, Noua Zeelandă, Marea Britanie dar și S.U.A. Cu o astfel de “distribuție”, nici nu ne mirăm că vizualizările sunt de ordinul sutelor de milioane. Dacă energia pozitivă te-a cuprins, îi poți acorda piesei și votul tău, iar ea va intra în playlist-ul VIVA FM.

 

  • SELENA GOMEZ – Bad Liar

După o pauză destul de îndelungată, Selena Gomez a revenit cu o lansare care ar putea fi caracterizată drept atipică pentru ea, în ceea ce privește stilul muzical. Și pentru că viața artistei are multe suișuri și coborâșuri, speculațiile nu au întârziat să apară, cu referire la persoana căreia i-ar fi destinată piesa “Bad Liar”. Dincolo de zona presupunerilor, melodia a prins bine la public, iar artista a colaborat și de data aceasta cu Justin Tranter și Julia Michales, la fel ca în cazul altor piese de pe albumul “Revival”. Dacă îți place, acordă-i votul tău!

Votează melodia preferată!

comments

comments