full screen background image

Pe 1 iunie, Viva FM dă în mintea copiilor!

Ziua Copilului vine la Viva FM cu multe surprize!

Ne pregătim de o călătorie în minunata lume a copilăriei şi invităm în studiourile Viva FM pe cei mai mici ascultărori ai noștri, care cu siguranță ne vor face ziua mai frumoasă.

Pe 1 iunie, la Viva FM veți asculta muzică pentru copii și programe speciale cu invitați pe măsură, gata să ne amintească cât de frumoasă este copilăria. Vor fi din plin momente amuzante, concursuri și multe surprize, care vă vor face ziua de 1 iunie una plină de veselie!

Lăsați-vă grijile de adulți la o parte și pregătiți-vă de distracție! Pe 1 iunie redevenim copii și râdem cu gura până la urechi! Ne jucăm, cântăm, spunem poezii și ne bucurăm din plin de inocența și de entuziasmul copilăriei! Petreceți alături de noi o zi minunată, garantată de energia copiilor din studio, care vor fi în direct la radio și de sponsorii evenimentului, partenerii noștri de joacă, care vor asigura premii pe măsură!

Pe 1 iunie, Viva FM sărbătoreşte Ziua Copilului! O zi întreagă cu şi despre copii!

Parteneri de distracție și responsabili cu premiile: Spațiul de joacă “Cutezătorii”, C.A.R. Învățământ Fălticeni – împrumuturi rapide cu dobânzi reduse și Aroma – suc natural de mere, autentic românesc.

comments

comments