full screen background image

Președintele A.C.S Phoenix, Andrei Tiperciuc, despre cel mai mare eveniment de baschet din județ!

Zi de miercuri alături de Andrei Tiperciuc, președinte A.C.S Phoenix.

A.C.S Phoenix Suceava te invită la cel mai tare eveniment sportiv din Suceava. Fii gata de cel mai tare eveniment de baschet din județul Suceava.

Ne așteaptă 2 zile pline de baschet: 3 Iunie 2017 – Ora 9:00 – Campionatul de baschet 5×5 pentru categoriile de varsta: sub 10 ani, sub 12 ani și sub 14 ani.

Pe 4 Iunie la Ora 9:00 – Campionatul de baschet 3×3 pentru categoriile de vârstă: sub 18 ani și Open. Cocursuri de aruncări libere, aruncări de 3 puncte și Slam Dunk.

”Este cel mai mare eveniment de baschet din județul Suceava, evenimentul se desfășoară în parcarea Shopping City Suceava, încercăm să atragem publicul spre sport, mișcare și voie bună.”

Și asta nu e tot: Pe lângă această competiție de baschet, publicul este invitat să participe la concursuri de skate, bmx, role, kendama precum și la activități de badminton, aruncări la coș, tir cu arcul, organizate de către voluntarii Asociației New York Crew Suceava.

Parteneri: Shopping City Suceava, Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Suceava, Decathlon Suceava si Asociatia New York Crew Suceava.

Acest proiect este realizat în asociere cu Primăria Municipiului Suceava și Consiliul Local Suceava.

Ascultați interviul integral cu Andrei Tiperciuc, președinte A.C.S Phoenix, mai jos:

comments

comments