full screen background image

Tânăr din Slatina oprit în timp ce conducea, beat şi cu permisul anulat, un moped neînmatriculat

Secția 7 Poliție Rurală Mălini, a fost sesizată, duminică după-amiază, prin 112, despre faptul că, un tânăr, de 25 de ani, din comuna Slatina, provoacă scandal la domiciliul său.

Polițiștii deplasați operativ la fața locului au identificat și oprit pentru control, pe un drum comunal din localitatea Slatina, un moped neînmatriculat, condus de respectivul tânăr.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul mopedului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Totodată, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că tânărul are permisul de conducere anulat din 2 septembrie 2015.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”, „conducere fără permis de conducere” și „conducere a unui autovehicul neînmatriculat”, ce va fi soluționat procedural.

comments

comments